top of page
3d cad design.JPG

3D CAD DESIGN

​A modern gyártásnál a legszükségesebb és egyben leghatékonyabb eszköz az intuitív technológiák közül vitathatatlanul a 3D CAD tervezés.

bystronic laser.png

LÉZERVÁGÁS

A prototípusoktól a sorozatgyártott termékekig a Bystronic legújabb Fiber laser technológiája biztosítja a precíz, tiszta vágást és sok esetben az utólagos megmunkálás szükségtelenségét. 

bending2.jpg

CNC HAJLÍTÁS

Az olasz gyártmányú rendkívül gyors és hatékony Vimercati élhajlítónak köszönhetően az egyik legfejletteb technológiával rendelkezünk.

welding.jpg

HEGESZTÉS

Partnereink elégedett ki-szolgálása érdekében igyek-szünk a legmegfelelőbb technológiák és szigorú specifikációk, utasítások alapján dolgozni. Egyúttal optimalizálni és bevezetni új technológiai eljárásokat a megrendelői igények szerint.

Powder-Coating.jpg

PORFESTÉS

A kül- és bel-téren jelentkező különleges igénybevételek-kel szembeni hosszú távú ellenálóság biztosításának érdekében alkalmazunk a gyártott termékeknél porfestés bevonatot.

spray painting.jpg

OLDÓSZERES FESTÉS

Egyedi és nagy befoglaló méretű termékek esetében időjárásálló festék bevonatot alkalmazunk.

milling2.jpg

CNC MEGMUNKÁLÁS

Magas tűrésű alkatrészeknél a gyártási láncba CNC marást, esztergálást, köszörülést szoktunk bevonni az egy fázisban történő végleges geometria kialakítása érdekében. Csökkentve ezáltal a szerszámköltségeket és gyártási időt.

galvanization.jpg

GALVANIZÁLÁS

A hosszútávú védelemhez elengedhetetlen a megfelelő technológia a már a felületbevonat első rétegénél.

bottom of page